Hannes Bartholdsson

Hannes Bartholdsson

En ViktigPetter från det lilla Herrljunga

För lite drygt två veckor sedan så gjorde jag ett inlägg som debatterade om Facebook och om några av dess utövare som nyttjar plattformen till polisiär verksamhet då dessa besitter benägenheten till att mästra andras inlägg – vilket kan vara nog så irriterande, och därav upprinnelsen till detta anförande.

Ovanstående person äro urtypen för att klassificera sig som Facebookpolis – en riktig mästrare – en besserwisser som tror sig veta allt, och detta trotts att han nyttjar plattformen till att bland annat offentliggör de faktumet om att han är en 20 årig kille som är väldigt ovetande om vad han vill, och vem han är just nu. Därav så vill jag klargöra för denna stolle att han är en riktig korkskalle som lider av en allvarlig intellektuell funktionsnedsättning – han är förmodligen en dåre utsprungen från Herrljungas psykiatriska vårdinrättning.

Hannes Bartholdsson är enligt egen utsago, en 20 årig kille boendes på Bigatan 14 i Herrljunga. Han är en Facebookfantast vars forum han nyttjar flitigt till att manifestera sitt låga IQ. Hannes är en asätare vilket inte är någon större sensation mer en i dennes cerebrum som innehar noll verklighetsförankring varpå denne tror sig inneha gränslösa gastronomikunskaper som han givetvis återkommande skroderar om. Av stor vikt för allmänheten tycks också vara inlägget som avhandlar dagen då han sitter med gråten i halsen och micklar med sin systemkamera varpå denne drömmer sig bort till forntida dagar. Herr Bartholdsson har tydligen också hunnit med en psykisk krasch, varpå han fått herrens nåd, och i ett annat inlägg så har han hjärtat en bild på en plats där han allena kan gråta ut.

Den 8:e juli 2019 så fick hans Facebooksanhängare också ta del av Hannes Bartholdssons vittnesbörd och bönesvar då denne offentliggör att han under fyra år gått på allehanda mediciner vilket är en följd av hans psykiska instabilitet. Den frekventa medicineringen hämmade tydligen hans känslor som att exempelvis dämpa gråten, vilket föranledde en tillbedjan till högre makt. Det gläder mig att herren hörde din bön – tack för att du delade med dig av dessa intressanta spörsmål, och ett stort grattis till att du nu kan sitta i din bil och böla som ett barn – gud finns och han hörde ditt rop på hjälp.

Min fråga förblir nog obesvarad, men man kan undra hur denna psykiskt instabila dåre anser sig hava förstånd till att diktera villkoren för andra Facebookaktörer, och som om inte detta vore nog så har det skett vid ett flertal tillfällen. Detta underutvecklade miffot har således prövat mästra mina inlägg som gjorts i gruppen ”Svenska övergivna platser”, och det som förargade mig i högsta grad var gårdagen då herr Bartholdsson förmodligen varo extra lynnig vilket tog sig intryck genom en skrivelse till administrationen som med hull och hår svalde hans tårdrypande inskick, varpå dom annullerade mitt medlemskap – ett medlemskap som jag förövrigt icke sörjer nämnvärt.

Man kan dock bara konstatera att Hannes Bartholdesson lever upp till alla dom kriterium som mitt tidigare Facebookinlägg avhandlade – nämligen mat, angiveri och rappakalja, för även om Hannes anser att sitt hulkande i en bil varo av högt allmänintresse så delar i vart fall inte jag den uppfattningen och jag undrar om inte ovanstående gruppadministratörers inre organ äro lika övergiven på förstånd som dom enslighet gruppen avhandlar.

Hannes Bartholdsson 
Anonym6203
Vilken jobbig jävel...
Jon Ehrsson
Ja, han var super jobbig. not-one-care
Anonym116409
HeHela internet är nedlusat av såna individer.
Totalt antal användare: 0
Anpassa