Adriana Naghei Ostrowska

Adriana Naghei Ostrowska

 Jag ville bara leva.

18 mars 2015, Petar Petrovic – 12 juni 2015, Luna Mandic – 22 augusti 2016, Yuusuf Warsame – 7 januari 2018, Daniel Cuevas Zuniga – 26 augusti 2019 Karolina Hakim. Den 2 augusti 2020 blir också namnet Adriana Naghei Ostrowska ristat på dom oskyldiges runa. Alla är dom offer för det besinningslösa gängvåldet.

Man bör kalla saker vid sitt rätta namn. I ett flertal av dessa illdåd, så äro i vart fall tre av dom som omnämnts barn – avkomlingar som fallit offer för ert triumferande våld vilket flerfaldigt förpassat er till barnamördare. Ni har förvandlat detta land till en krigszon. Mång av er våldsverkare äro av utländsk börd – avkommer från föräldrar – eller indirekt berörda, då ni flytt från krig och förtryck. Vi har givit er ett förtroende då vi öppnat våra hjärtan för att ge er en fristat – ett förtroende ni skändat – en fristat ni ej förtjänar. Ni strider om heder – makt och pengar, vars ting ni saknar.

Det är inte antalet, utan dom enskildas illdåd som bringar skallrop och rasism. De krig ni flytt har ni förpassat hit, och de förtryck ni fruktat, utövar ni nu skälva – men ni skall veta att enade skola vi rejäla stå, och söndra skall ni rövare falla – vi kommer således inte att underkasta oss ert välde. Därav så grips jag av den starka övertygelsen om att samhörigheten mot våld och förtryck enar dom rättfärdiga – vår dom kommer således att falla hårt över dom som bär ansvaret.

ordningsvakt

Milad Naghei / Pappa till Adriana Naghei Ostrovska 

Då jag själv är en far till en tolvårig flicka så kan man närapå sätta sig in i den vrede som exempelvis en önskan om stegling av förövarna, vilket komma i kring då minnena hopar sig. Söndagen den andra augusti kommer för alltid att etsa sig fast i dom anhörigas minnen – denna hänsynslösa masak resulterade i en ung flickas allt för tidiga himmelska inträde. De liv som är en tolvårig flicka varo så kärt gingo denna dag förlorat. En händelse som i media omnämns med ålder och kön – men denna flicka är inte vem som helst som kan glömmas bort då stormen bedarrat – hon har ett namn, hon heter Adriana Naghei Ostwroska – lägg detta på minne – era satans jävla mördare!

Adriana Naghei Ostrowska 
Anonym8294
Må hon vila i frid. f**k gängvåld, det måste bli en förändring i vårt samhälle nu. Avgå Stefan löfven
Anonym11893
ADRIANA NAQGHEI
Anonym45627
STENVÄGEN 11
Anonym45627
ADRIANA NAGHEI STDENVÄGEN 11 70252 BOTKYRKA
Anonym176029
Ruttna förevigt i fängelse era parasiter
Totalt antal användare: 0
Anpassa