LebbTrion inför rätta

LebbTrion inför rätta

En sann historia om tre mammors brottsliga gärningar, vilket illustreras här nedan  

Då jag nu läst hela förundersökningen på 570 sidor beträffande LebbTrions framfart så har jag förkortat innehållet för att på så vis tillfredsställa dom som inte mäktar med att läsa hela FUPen, därav så har jag inrättat sidhänvisningar för att underlätta för dom som vill ta del av just den delen i FUPen. För dem som vill erhålla lite underhållande läsning så rekommenderar jag eder att läsa samtliga av Marina Eringstads förhör, vilket återfinns på sidan 87, 90, 432, 435, 436, 443 samt 448.  En annan nog så roande läsning äro chattkonversationerna mellan samtliga berörda parterna, vilket återfinns på sidan 227 – 289 samt sidan 305 där Maina Eringstads exfru, Zusette Carlsson tillskriver Ida Kivinen.

Här nedan följer delar av förundersökningen vilket följer en kronologisk ordning. Hela förundersökningen samt stämningsansökan kan ni ta del av i sin helhet i slutet av inlägget.

BROTTET
Misstänkt Marina har slagit en glasflaska i målsägande Niclas huvud så att han har fått ont. Marina har försökt anlägga en brand på Niclas hus som innebär fara för Niclas liv.

OMSTÄNDIGHETER
Marina knackade på Niclas dörr, Niclas öppnade dörren och Marina slog en glasflaska i huvudet på Niclas. Marina rev sönder Niclas kläder och Niclas kastade sedan ut Marina. Niclas såg spår i snön dagen efter Marina slog en glasflaska i huvudet på Niclas och upptäckte brännmärken på husets panel.


LebbTrions verk då dessa försökte tända eld på målsägaren Niclas Karlssons villa.

 

Förhör med målsägande Niclas Karlsson

Vad gör Marina därefter?
Det small i tinningen och sen ramlade jag till, så jag har inte helt koll. När jag kvicknar till så slår de mig allihopa med flaskor.

Något du vill tillägga?
Suzette Carlsson, Marina var gift med tidigare och har huggit henne tidigare, hon var och hämtade Marina och de andra efter att de knivhuggit Fredrik. Jag undrar om hon var med och hämtade de efter att de hade varit hos mig också?

Polisens noteringar och bilder beträffande händelsen hemma hos Fredrik.

BROTT
Okänd gärningsperson har knackat på hemma hos Fredrik. När Fredrik öppnar dörren blir han huggen med något i vänster sida buk samt i vänster hand och Fredrik faller till marken. Gärningspersonen har där efter slagit mot Fredriks huvud samt bitit i Fredriks högra kind. Gärningspersonen har sedan lämnat platsen.

page156image59620592
Det verkar som att LebbTrion inte vet hur man för sig då man besöker en medmänniska.