Homo erectus återkomst

Homo erectus återkomst

En förortstaliban hönsar vår räddhågade ordningsmakt  

Då jag skulle inhämtas misstänkt för bokföringsbrott så skedde detta via en gryningsräd där sju kravallpoliser i full stridsmundering kom för att inhämta mig. Då var ordningsmaktens representanter styva i korken – uppblåsta som badbollar, men då en förvirrad förortstaliban bröstar upp sig så skakar dom som asplöv. Det är för mig märkligt att poliskonstaplarna låter sig hönsas till reträtt då dom har befogenheter till att stämma i bäcken. Ett utdrag ur filmen visar polisens handfallenhet vilket kan förklara misslyckandet med att ta i tu med den allt växande gängkriminaliteten.      

Huvedrollsinnehavaren ger följande order
-Filma, vänta jag skall ha en film så att jag har ett vittne.

Mannen stirrar den kuvade polismannen i ögonen samtidigt som han säger.
-Vet du vem jag är, vet du vem jag är, varför rör du mig, vet du vem jag är?

Mannen ombeds backa varpå han säger.
-Sa du backa? Exakt, men han känner inte mig. Det här är vårat område, jag har med Vivalla polisen att göra – jag vill inte komma till er mannen. Hade han fucking inte rört mig av ingen anledning mannen? Jag går ingenstans!

Mannen pekar med fingret mot polisen och säger.
-Jag är inget fucking barn din jävla aspirant. Tagga här ifrån innan jag kommer brottas med dig!

Mannen får frågan om vad som är problemet? Varpå han svarar.
-Han kommer och rör mig av ingen anledning – vet du vem jag är? Rör inte mig – håll käften din jävla fitta – din pissluffare! Är jag misstänkt för någonting? Om du inte känner mig då är jag inte misstänkt för någonting. Kom inte och fucking rör mig. Ta bort han härifrån!

En annan polis försöker lugna ner mannen som inte tycks hörsamma dennes vädjan utan kommenderar istället den undergivna polisen.
-Låt han gå och ställ sig där – låt han gå och ställa sig där! Gå – Yalla! Ställ dig vid linjen där.

Polisen försöker ytterligare till att lugna ner den upprörda mannen, men han ignorerar alla försök till att stilla sig varpå han fortsätter med sitt hånfulla uppträdande.
-Håll käften din fitta!

Den fråga som man kan ställa sig är hur i helsike denna förortstaliban kommit in i landet – det lär ju i vart fall inte vara via arbetskraftsinvandring. Han måste ha hamnat i en Chiquitalåda – eller har kronan erhållit EU-bidrag för att husera denna intelligensbefriade varelse. Ett annat spörsmål är varför inte ett par poliser utrustade med handfängsel, batong och pickadoll icke mäktar med till att bunta ihop gaphalsen och köra honom till arresten. Där kunde han sitta tills någon förmådde sig till att skicka tillbaka honom till ursprungsland, varpå han där kan sitta och skala bananer tillsammans med sina likasinnade.

En annan reflektion till galenskapen är nog att konstaplarna sannolikt låter sig hönsas av rädsla för att inte klassas som rasister. Vi har urholkat vår självständighet till den milda grad att vi inte ens kan tillrättavisa en mörkhyad utan att anklagas för rasism – men kan man inte få vara lite fientlig då man ställs inför det faktum om ett otrevligt bemötande av en mörkhyllt man. Det anses ju t.o.m. rasistiskt att kalla en gobit för negerboll men att benämna en lök som vitlök tycks ju vara acceptabelt – det verkar således vara färgskalan framför beteende som stipulerar gränssättningen. Att vara bisexuell vållar ju inga frågor – kan man då inte få vara birasist?

Homo erectus återkomst 
Anonym64783
Det är antikrist den fallen ägelens egen församling
Anonym64847
Knallpullverpoliser
Anonym65035
Hahahhaha
Anonym43857
Kanske man ska upp mana alla svenskar att bete sig likadant. Det verkar ju va ok. Alla æe væl lika infør lagen har ja hört??
Anonym202138
Han är väl tyvärr född här,vilket du själv inte är.
Jon Ehrsson
Till den Anonyme 202138. Pratar man så dålig svenska om man är född här - och framför allt. Beter sig en infödd svensk på följande sätt?
Totalt antal användare: 0
Anpassa