Åkerspökets rentré.

Åkerspökets rentré.

Laila Eriksson – min favorit bland favoriter

Vissa människor tycks vilja bjuda på det lilla extra, varpå Laila Eriksson på Brogatan 10 i Kopparberg voro en av dom. Kvinnan måste dock lida av ett självskadebeteende samtidigt som hon innehar en kraftig narcissistisk läggning. Fru Eriksson har tidigare varit min hyresgäst varpå detta föranleddes av ett antal duster, vilket går att ta del av under inläggen – Nätskröna, Äckelpeckel svin och Nätskränerskan. Jag trodde givetvis i mitt stilla sinne att historien om Laila Eriksson nu var över – men ack vad man bedrog sig. Den 27 oktober erhöll kollegan nedanstående färgglada meddelande, vilket manade till en fortsatt korrespondens som varade till igår.

Tillkännagivandet vidarebefordrades givetvis till mig med meddelandetexten – ”Fick detta nyss av din favorithyresgäst”. Jag håller med kollegan – hon är verkligen min favorithyresgäst – i vart fall om man skall se till läsarantalet, för inget enskilt inlägg har någonsin dragit så mycket läsare som dem som avhandlar ämnet Laila Eriksson, vars återuppståndelse nu piffat upp min lilla tillvaro.

Som lite kuriosa så önskar jag vilja dela med mig av dom två efterföljande meddelanden, samt de svar hon erhöll. Tyvärr så besitter jag inte kollegans initiala svaromål, men av nedanstående text att döma så handlar väl det hela om att denne inte anses sig varit inblandad i cirkusen Laila Eriksson.

Kollegans svar:

Hej Laila!
Du får prata med Jon då jag ej är insatt. Pratade med Jon igår och han håller tydligen på med någon artikel så du kan väl ringa och prata med honom direkt.

Mitt svar till Laila Erikson förblir – vi vågar, men vi vill inte hjälpa en bidragsbedragerska till att erhålla skattemedel som flutit in till kronan via löneslaveri från hederliga medborgare. Med tanke på ditt omfattande diagnosinnehav som stävjas med ett betydande pillerknaprande, så skulle min rekommendation till att införskaffa dig ett hederligt förvärvsarbete enkommet göra dig gott. Du borde – enligt mitt förmenande – röra på din 80-åriga kropp så att denne harmoniserade med din verkliga ålder, men du är lat som satan varpå ditt liv förfallit likt en ruin, vilket medfört ditt bidragsberoende. Vidare så hyser jag ingen större förhoppning om att fallet Laila Erikson äro till ända.

Åkerspökets rentré 
Anonym23289
Du vet väl att du är en idiot antar jag .
Anonym12681
Är man en riktig idiot så vet man inte om det själv, så han är antagligen helt ovetande om det!
Jon Ehrsson
Jag vet om att jag är en idiot, men jag viste dock inte att ni var idioter.
Anonym86211
Jadu, ännu en ett gott skratt får man sig när lågbegåvning ska ta till sig försök att såra. Jag håller dock med om att en idiot inte vet om det själv. Men roligt är det att se när lågbegåvade tror sig vara smarta! Hur vi högbegåvade står ut i denna värld fylld med pack är ett mysterium för sig !
Anonym175893
Så du Laila kallar dig själv för snart ett ord för dig är pantad o en bidrags dragare skaffa jobb o sluta snylta på på oss som jobbar du går även som en pingvin
Totalt antal användare: 0
Anpassa