www.faceblock.se

www.faceblock.se

faceblock – det fria ordet

Efter att ha blivit avstängd från facebook ett antal gånger så såg jag för mitt inre, en Davids kamp mot Goliat. Att skapa faceblock och gäcka Mark Zuckerbergs facebook är nog bland det roligaste jag gjort. Här råder full yttrandefrihet – dock under eget ansvar. Att fritt kunna yttra sig medför också ett ansvarstagande där man måste förvalta sitt förtroendekapital. Därav så manar jag till fakta framför skvaller, varpå jag med dessa skrivna ord önskar eder alla en underhållande läsning.

www.faceblock.se

faceblock.se 
Anonym21649
???
Anonym23009
Tänk att snuten i bordellhärvan blev frikänd i tingsrätten, hans vapeninnehav dömdes han för men får fortsätta arbeta som polis. Rättssystemet är korrupt, skäms att vara medborgare i Sverige.
Anonym25794
Hej. Kul med Faceblock
Jon Ehrsson
Svaromål till 23009. Jag kan bara hålla med om att rättssystemet är korrupt men man får väl hoppas att den övriga poliskåren inte ser på händelsen med blida ögon.
Jon Ehrsson
Svaromål till 25794. Man får tacka för din komplimang. Jag hoppas få till lite fler funktioner så som en app samt annat smått och gott.
Anonym186671
Lena Blomqvist
Totalt antal användare: 0
Anpassa