Laila Eriksson

Laila Eriksson

Åter igen så visar Laila Eriksson på sin dårskap då hon med hjälp av forumet ”Brottsplats Örebro” går till torgs med sakfel och lögner vilket flitigt kommenterats av mindre belevade som saknar insyn i frågan. Därav så äska jag min rätt till att bemöta dom postulat som cirkulerar på allehanda forum, vilket kommer att ske i kronologisk ordning med tillhörande hänvisningar, men initialt så tänker jag bemöta några påståenden.

Första påståendet: Laila betonar i flera inlägg att hon hyrt lägenheten av mig, vilket omöjliggörs då jag vid den aktuella tidpunkt satt häktad för ett brott som jag till stora delar friats från. Kontraktet är för övrigt tecknat med Frontline Fastighetsservice (se nedan) till en överenskommen rabatterad hyra, på nästan tre tusen koronor i månaden vilket berodde på en något eftersatt renovering vilket omfattar vissa rum. Det skall dock poängteras att Frontline bekostat Laila ett nytt kök innan inflytt, med tillhörande vitvaror och att ett rum delades av med en ny mellanvägg för att på så vis bereda ett extra sovrum till en av sönerna. Jag var således inte närvarande då uppgörelsen skedde, utan det var först flera månader senare som man blev varse om Laila och alla dessa djur, för hon logerade nämligen inte alena tillsammans med sin avkomma, utan det fanns ett helt parkens zoo i lyan, och då syftar jag inte på hennes söner.

Andra påståendet: Där Laila hävdar att hon blivit vräkt, vilket inte bär sanningens prägel då ingen skriftlig uppsägning skett – vare sig från Frontline, eller henne självt, vilket i  praktiken innebär att hon fortfarande har juridisk rätt till sitt tidigare boende.

Tredje påståendet: Handlar om vem som inledningsvis gått till torgs med det inträffade. I min första skrivelse från den andra december 2019 ”Nätskränerskan” så kan man tydligt se att där finns tre Facebookinlägg från Laila vilket jag via SMS kommenterar 2019-11-30 till vederbörandes privata mobil, varpå Laila ånyo söker sin tröst på Facebook. Därefter så gör jag inlägget ”Äckelpeckel svin” vilket sker den sjätte december 2019, samt ”Nätskröna” den trettionde april 2020. Jag vill dock poängtera att mina nätinlägg främst skett på min egen sida – jag har således inte publicerat dom två första inläggen i dom allmänna forumen, utan det är endast det sista som hamnat i etern då länkning av mindre lokala sidor skett varpå den främsta spridningen, skett via Lailas egenhändiga försorg.

Vidare så har nu Laila via de ”seriösa” forumet ”Brottsplats Örebro” spridit osanningar som sedan kommenterats vilt av förståndshandikappade figurer som saknar noll insikt i frågan. Det har således blivit på det viset att om en kvinnas göromål kritiseras så löper massan amok. Jag kan förstå om två kvinnor slingrandes kring varandra gråter ut, men vadan alla dessa män som nu anslutit sig till gråtkalaset. Många äro dom män som konverterats till feministiska lipsillar i paljetter som räds för sitt kvinnfolk, varpå innehållet mellan öronen uppenbarligen blivo lika ihålligt som det kvinnliga skötet. Här nedan så kommer några kommentarer där det oreras över att jag medialt förgripit mig på Laila utan att för den skull ägna en ynka tanke på det rådande motsatsförhållande då jag själv nu äro publicerad med namn och bild.

Fredag 2020-05-01 kl. 23:23
Stackars Elina Lilja då hon är arg så att hon kokar – hon skriver vidare att jag nu hotat Hampus – men vart finns dessa hot? Hon tycker att jag gått för långt och att det måste finnas något sätt att få dit mig. Mitt svar blivo – lär dig skriva – din infantila Lilja.

Lördag 2020-05-02 kl. 22:54
Gustafsson SG Didrik frågar sig vad problemet är med att inte åka hem till horungen ikläd i rånarluva och slå sönder denne, vilket kan kommenteras med att herr Didrik äro en sådan ynkrygg att denne inte kan företa sig något så dylikt. Med tanke på dom rådande coronatider så varo idén med luvan det enda intelligenta som tillförts detta forum.

Konversation mellan två mindre belevade människor – nämligen, Laila Eriksson och Håkan Köhlström

Håkan Köhlström: Jag har läst lite granna sådär. Polisanmälan har tydligen gjorts?
Laila Eriksson: Ja 1 gång men den la dom ner… Ska anmäla igen då det hela eskalerat igen, anmält till datainspektionen också.
Håkan Köhlström: Bara texten han skriver är ju åtalbart.
Laila Eriksson: Ja, det är ju de och inte ens sant.
Håkan Köhlstöm: Jag har läst lite på länken till hans hemsida nu också. Jag ruskar bara på huvudet, och detta får mig till att fundera på hur den ruskandes Håkan kan utrycka, att något skulle vara åtalbart då han ändå inget begriper.

Därefter så dansar Jane Bäckman in på kommentarsfältet då han utrycker sin färdighet med att han nu lyckats kollat in min profil varpå han ställer sig frågan om vem jag tror att jag egentligen är, polis eller? varpå han tycker synd om dom människor som råkar ut för min framfart. Jane ansluter sig således till stödstrumpornas gråtkongressen – och vad kan den oduglingen annat än göra, då han inte är duglig nog till att begripa min ingalunda polisiära befattning.

Morgan Lindström har kollat på min hemsida varpå denne poängterar att det är mycket värre där, vilket kommenterats förstående av Janne Bäckman.

Laila Eriksson tycker att det är tur att hon bott i Kopparberg under hela sitt liv, då detta faktum enligt henne borgar för ett gott rykte. Hon skriver vidare att hon är relativt omtyckt, varpå byborna tycker att jag är sjuk i huvudet, vilket även många utanför Kopparberg nu också börjat inse. Hon utrycker vidare att jag nu minsann gett mig på fel person.

Håkan Köhlström frågar hur jag kan låtas hålla på – är det ingen som kan stoppa honom, varpå Laila svarar att hon försöker samtidigt som hon meddelar att ingen tidigare vågat sig på den lilla dvärgen. En beskrivning som äro felaktig då jag äro 172 cm lång, men jämfört med Lailas väl tilltagna anatomi, så är man väll något späd. Jag anser att herr Köhlström borde ägna sitt ställningstagande om varför han anser att rätten till yttrandefrihet enbart anbelangar hot och baktaleri från kvinnfolk utan vett.

Elin Lilja gör ånyo entré med sina kloka kommentarer då hon nu låter meddela att jag nu gett sig på hennes familj på grund av att hon skyddar Laila. Elin tycker också att informationen om att hon har en ettårig unge är av betydande vikt då skuldfrågan skall fastställas.

Som en liten parantes så kan jag bara upplysa alla dessa besserwissrar som tror sig veta allt om dom efterforskningar jag låtit göra beträffande Lailas förehavanden i bostadsfrågan, vilket omvittnar om en ständigt återkommande bostadsproblematik, och inte helt oväntat så är det just hyresvärdarna som är dom stora bovarna i dramat, vilket man får en skymt av i dom konversationer som jag kommit över via forumet Nya Malmtorget där Lailas gode vän Marine Eaglesun Diedrichsen äro en administratör – en organisatör som ratar objektivitet då denne blockar dom betvivlande, vars tillvägagångssätt nyttjas på andra forum – exempelvis Brottsplats Örebro.

 

 

 

Skatteverkets registerutdrag här nedan får tala för sig självt.

Laila Erikssons flyttlasschema
2006-02-28
Kyrkvägen 10B 3trp, 714 31 Kopparberg
2011-11-24 Ljusnarvägen 12A Lgh 1001, 714 30 Kopparberg
2013-08-13 Järnvägsparen 8B, 714 33 Kopparberg
2015-02-23 Järnvägsparken 6A Lgh 1001, 714 33 Kopparberg
2018-05-01 Dalsbrogatan 7, 714 32 Kopparberg
2019-05.01 Kristinevägen 4 Lgh 1003, 714 35 Kopparberg
2019-12-01 Brogatan 10, 714 33 Kopparberg

Slutklämmen får väll bli gårdagens meddelande från Laila då hon tillskriver en person och håller denne ansvarig trotts att personen i fråga vare sig ägde husen under omnämnda tid, eller vetskap om mina inlägg.

Laila Eriksson 
Totalt antal användare: 0
Anpassa