GangsterRap

GangsterRap

Vi tycks leve i en tid där delar av musikbranschen nu allierar sig med gangsterkulturen vilket Einár Grönberg & Alexander Ceesay leverne tydligt ådagalägger, så framtiden får väl utvisa om konsertbesök skall ske i skyddsväst eller om dessa skola förbli webbaserade tillställningar, vilket nu är på modet – speciellt i dessa pandemitider. Nyheter24 skrev igår en följande artikel.

Svenska rapparen påstått kidnappad – ska blivit misshandlad

En mycket känd och prisbelönt svensk artist påstås ha blivit misshandlad och kidnappad. Nu bryter artisten tystnaden i ett nytt inlägg.

En mycket känd svensk artist som har haft stora framgångar senaste tiden, och som fått många priser för sin musik, uppger att han blivit kidnappad.

Under måndagen spreds bilder, som sas föreställa artisten när han blivit misshandlad och kidnappad. Bilderna visade artisten i en mycket utsatt position.

Polisen känner till fallet, men vill inte bekräfta om artisten utsatts för människorov.

-Vi värderar materialet som finns att tillgå, säger Ola Österling på Stockholmspolisen till Nyheter24.

Enligt Expressen har en anmälan om människorov upprättats, men den berörda artisten har vägrat hjälpa polisen eller delta i utredningen.

”ALLA KAN BLI KIDNAPPADE”

I ett inlägg på Instagram under natten kommenterar artisten händelsen.

-Jag har en sak att säga till er. Alla där ute kan bli kidnappade, alla där ute kan bli slagna, säger han i ett klipp.

Han fortsätter:

-Jag är vid liv, och ingen kan göra det jag gör.

Det finns väll ingen kommentar till de inträffade då bilderna omvittnar den vidriga behandlingen, varpå ord bliva överflödiga.

Einár Grönberg i motbjudande possition

Rapparen Alexander Ceesay går ett steg längre då han dräper – eller i vart fall – medverkar till att undanröja av en annan människas liv, vilket förorsakar nedanstående publicering. 

Dagens Nyheter 2020-05-05

En rappare i 30-årsåldern med miljontals spelningar på Spotify åtalas nu för mord. Enligt åklagaren har artisten skjutit en 26-årig man i huvudet – eventuellt i ett ”drogpåverkat tillstånd”. Sedan har han fått hjälp att flytta kroppen från brottsplatsen i Nacka till Knivsta. 

Fem personer har suttit häktade för inblandning i mordet på en 26-årig man, som enligt åklagaren Tomas Malmenby dog efter att ha blivit skjuten i huvudet i ett sommarstugeområde i Nacka i oktober förra året.

Den person som ska ha hållit i vapnet vid tillfället, enligt åklagaren, är en känd svensk rappare i 30-årsåldern som har haft miljontals spelningar på Spotify och andra liknande plattformar. Mannen är sedan tidigare dömd vid en lång rad tillfällen för bland annat narkotikabrott och misshandel.

Enligt stämningsansökan har rapparen uppsåtligen skjutit 26-åringen i huvudet. Men åklagaren garderar sig också genom att presentera en alternativ gärningsbeskrivning: att artisten genom oaktsamhet har skjutit 26-åringen i ett ”drogpåverkat tillstånd”. Därför är den alternativa rubriceringen för brottet grovt vållande till annans död.

Åklagaren Tomas Malmenby berättar att det ännu är oklart varför rapparen ska ha skjutit 26-åringen.

-Vi har inte funnit något motiv till skjutningen. Det är så det ser ut, säger han.

Det attefallshus på Nacka där 26-åringen ska ha blivit skjuten hade också omsorgsfullt rengjorts efter händelsen, vilket ytterligare försvårar omständigheterna för att utreda exakt vad som har hänt på platsen.

Är ni osäkra på exakt hur det här har gått till?

-Det finns ju inte något utomstående vittne som för oss har berättat om vad som skulle ha hänt. Vi har inte funnit vapnet. Det var städat och undanplockat i det här utrymmet. Så vi har ju inte kunnat se till exempel om skott har gått in i möbler eller liknande, säger han.

Åtalet för mord bygger därför delvis på hur skottskadan ser ut, berättar Tomas Malmenby och fortsätter:

-Sedan finns också uppgifter om att det skulle ha varit ett vådaskott.

Fyra andra personer – en man i 40-årsåldern, två män i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern – åtalas samtidigt för grovt skyddande av brottsling. De två yngre männen och kvinnan åtalas också för brott mot griftefriden.

-Min uppfattning var att det bara var två personer på plats, säger Tomas Malmenby om vilka som fanns i attefallshuset när det dödande skottet avlossades.

Den åtalade artisten vidgår, enligt åklagaren, att han befann sig på platsen men förnekar brott.

-Han säger att han har varit i attefallshuset när skjutningen ägde rum, men att det var en tredje person som höll i vapnet och att det var ett vådaskott, säger Tomas Malmenby.

Brottsutredningen inleddes i samband med att en man i Knivsta i Uppsala Län hittade vad han trodde var en dovhjort under en promenad  med sin hund. Men snabbt förstod han att det inte var ett djur.

-Då fick jag se ett par människofötter, sade han till DN.

En förundersökning gällande mord inleddes och efter upplysningar från vittnen kunde flera personer gripas kort efter fyndet. Totalt åtta personer greps under lördagen och fem av dessa anhölls.

Av åtalet framgår att den eller de personer som har hanterat kroppen har försökt tända eld på den. Dessutom har den döde 26-åringens bil körts till Gävle i syfte att göra det svårare att utreda brottet, enligt åklagaren.

Efter en gedigen polisutredning kunde man ringa in den misstänkte gärningsmannen: den framgångsrike rapparen. Han greps i början av november på sannolika själ misstänkt för att ha mördat 26-åringen.

-Vi tror att mordet har skett den 11 oktober och att kroppen flyttades till den platsen där den hittades dagen därpå, sade då Tomas Malmenby.

Efter domstolsförhandlingar den 6 november häktades artisten.

Genom sin advokat Sargon de Basso nekade mannen då till att ha utfört gärningen.

Det framgår av stämningsansökan att 26-åringen den aktuella dagen hade hört av sig till sin arbetsplats och meddelat att han skulle bli sen till jobbet, men att hans telefon senare var avstängd när han ändå inte kom till arbetet.

För den som är intresserad till att ta del av fakta i målet beträffande Alexander Ceesay, så finns här nedan den stämningsansökan som ingivits till Nacka tingsrätt. Handlingen visas i sin helhet genom att sätta markören på dokumentet ock klicka. 

 

GangsterRap 
Anonym46659
.
Anonym47339
..
Anonym47337
...
Jon Ehrsson
Idag så är det hittills 3020 personer som läst inlägget GangserRap, det glädjer mig.
Anonym50950
bajs
Anonym50950
eller hur grabbar
Anonym51504
käft
Anonym98233
Tjena
Anonym123896
Sverige lag är så svag. Inga hårda straff , dem kriminella är fan inte rädda ett skit
Anonym131396
hh
Anonym133989
Hello
Anonym133989
laugh
Anonym135279
päron kush finns 724
Anonym147762
T
Anonym148250
Gangaters rap är jätehäftiga lite som mafia, jätecool tak
Anonym150413
laugh-big
Anonym160351
g
Anonym181404
Knulla Einar
Anonym188582
bror dom behöva taffsa på honom för att asserta dominans för bögigt
Anonym204276
Jag tycker att polisen borde göra mer åt saken, ge folk mer fängelse och hjälpa dem SERIÖST att behandlas om de har psykist ohälsa. Jag tycker inte verige ligegr bra länge, sry sry.
Anonym204276
JAg
Totalt antal användare: 0
Anpassa