Nätskröna

Nätskröna

Hampus Eriksson – en uppklädd skurk

Inte kunde man tro att denna historia skulle få ett nytt liv, vars början härrör från inlägget ”Nätskränerskan” från den 2 december, och ”Äckelpeckel svin” från den 6 december 2019, men då kleptomanen, Hampus Eriksson, inte hade vett nog till att hålla sig borta efter den inträffade incidenten, utan ånyo gjorde sin entré så fodrade händelsen ett väl valt inlägg vilket eskalerat till att ett tusental personer nu fått tagit del av denna lilla skildring, vilket smått roar mig. Jag väljer därför som lite kuriosa på tillvaron, att publicera några inlägg i kronologisk ordning.

Mitt Facebookinlägg 2020-04-28 kl 23:56
Ikväll så har Hampus – alias, Hampan, som är släkt till familjen annorlunda gjort sin entré här på Kristineplan, och han kände sig uppenbarligen så hemma att denne rev med sig halva inventarierna som stod i trapphuset. Till saken hör att den omnämnda huserat här tidigare, fast då tillsammans med den övriga grisfamiljen som då bodde här, vilket skulle visa sig vara en sanitär olägenhet. Därav så tänker jag – som ett litet tack för svineriet nyttja min goda skyltplats mot Kristineplan för att med hjälp av denna exponera lite plakat innehållande bilder på hur familjen gris levt och lever än idag, vilket kan vara nog så roande, inte allra minst för storsuggan Laila Eriksson som tillsammans med det övriga släktet schappat vidare till Brogatan 10 i Kopparberg. Stackars Stefan Borg som nu sol & vårats till att husera detta rövarpack.

Lailas svar i kommentarsfältet 2020-04-29
Heja Jon va duktig du e Detta säger mer om dej än om mej.. Allt kränkande innehåll delar du med dej av..Allt de som redan finns hos polisen. Den RIKTIGA polisen alltså

Mitt svar i kommentarsfältet 2020-04-29
Hej Laila Eriksson!
Det skall bli mig ett kärt nöje och bli konfronterad av – den riktiga polisen. Hälsa dessa att jag har fler överraskningar då jag besitter goda skyltmöjligheter mot gatan. Det hade nog varit mindre förnedrande för er ”stollar” om din lågbegåvade avkomma låtit högtalaren stå, men han kan ju alltid ställa tillbaka den så kommer det säkerligen att lugna ner sig. Men han får dock skynda sig så att det inte kommer fler inlägg till kvällen.

Mitt Facebookinlägg 2020-04-29 kl 12:47
Nu har patrasket på Brogatan tio i Kopparberg reagerat och försvarat sin kleptomani – och inlägget kommer inte från vem som helst, utan från det feta slöddret Laila Eriksson, som stoltserar sig som mor till den avkomma som har lika många defekta celler mellan öronen som dom fettceller som modern har kring midjan. Jag undrar just vad slöddret kommer till att tycka då jag gör min medborgerliga plikt genom att gå till torgs med deras funktionsnedsättning. Hoppas verkligen att Hampus visar sig här på Kristineplan så att man kan ta detta prefida kretin under tukt och förmaning – vilket uppenbarligen Träsklaila misslyckats med. Dom kommer dock snart att bli varse om att förnedringsnivån hade blivit obetydlig med ett återlämnande, men många vore dom obegåvade då insikten fallerar.

Som om inte detta vore nog så tillsänder den kroppsligt väl tilltagna Laila två meddelanden till min kollega som inte riktigt vet hur han skall ställa sig till det inträffade.

En bild som visar skärmbild Automatiskt genererad beskrivning

En bild som visar skärmbild Automatiskt genererad beskrivning

I meddelandena så hänvisar Lila till trasiga fönster, vilket förvisso äro sant då dessa skulle bytas. När det så gäller mögel och fukt så var lägenheten till stora delar nyrenoverad. Kärringen fick t.o.m. en ny kyl, frys samt spis och diskmaskin. Anklagelsen beträffande stölden av en högtalare bifalls villigt vilket ses som pant tills dess full reglering sker. Jag har dock ej knyckt någon smart TV, och inte heller dom påstådda smyckena. Blotta åsynen av människan vittnar om att denna kropp aldrig går att besmycka till attraktion då detta kan jämställas med att sätta en guldring i trynet på en gris. Lönens som omnämns för sonens arbete har naturligtvis räknats av gentemot den fordran som vi har till dem, och när det så gäller den inbillade medicinstölden så är det bara att beskåda fru Lailas attribut för att inse vart pillerburkarna tagit vägen.