PolisBordellen

PolisBordellen

Så misstänks polismannen och hans fru ha blivit rika

Nu så har poliskonstapeln Tobias Schullström tillsammans med sin Thailändska fru Apinya Schullström drygat ut sin skrala polislön om 24.600 kronor till hiskeliga dryga 1,6 miljoner, varpå paret levt i sus och dus. Det hela har skett via bordellverksamhet där Jenny Thai Massage & Relax på Tulegatan 26 i Stockholm fick verka som täckmantel och kundmottagning.

Att verksamheten varit lukrativ råder det inga som helst tvivel om – för bara i deras gemensamma bostad så fann kollegorna en halvmiljon i kontanter, så det verkar som om deras reklam för kortköp inte hörsammats i den utsträckning som önskats. I den del som rör Apinya Schullström så kan man se i tingsrättens dagboksanteckning att det framställts om sex stycken kvarstadsbeslut vilket tyder på att kronan nu vill tjäna några kronor på verksamheten som inledningsvis deklarerats blygsamt. Att verka men inte synas äro inget för konstapel Schullström – tvärtom så begår han likt andra yrkeskriminella det fatala misstaget till att visa sin framgång då han låter sin fru glänsa i lyxskrud på allehanda sociala medier.

Allt uppdagades dock måndagen den 18 maj då kollegorna på internutredningen slog till mot massagesalongen. Trotts att verksamheten strider mot polisförordningen så förnekar Bonnie och Clyde sitt brott, varpå dom nu två dagar senare hava bytt ut deras bostad på Midgårdsvägen 14 i Handen till två celler på Kronoberg vilket medför avsevärt försämrade levnadsvillkor.

Poliskonstapel Tobias har under flera år verkat som ordningspolis där han har blivit utsatt för dödshot men hans väg in i yrket har varit brokig då han först inte ansågs vara lämplig. Det tog tre år och fodrades sex sökningar innan Tobias blev antagen till polishögskolan varpå han gjorde sin aspiranttjänstgöring i Stockholm. Vi är nog många som anser att antagningen till polishögskolan skulle ha förblivit endast till ett antagande.

För att se dokumenten i sin helhet – vänligen sätt markören över dessa och klicka.

Schullström,Tobias

aktbil-3 pdf(1)
stockholms-tr-b-7869-20-dagboksblad-2020-05-25 pdf

Schullström Apinya

stockholms-tr-b-4720-20-aktbil-6 pdf
stockholms-tr-b-4720-20-dagboksblad-2020-05-25 pdf
PolisBordellen 
Totalt antal användare: 0
Anpassa