Stefan Sauk Äldreboende

Stefan Sauk Äldreboende

Coronabluffens konsekvenser

Man lär väll inte vara allena om att ha genomskådat regimens skrämselpropaganda som enkommet går ut på att framkalla rädsla så att värdens ledare kan kuva gemene man till lydnad. Vissa tar dock det hela med ro, medan andra ikläder sig i munskydd, glasögon och handskar, vilket enligt mitt förmenande är ren galenskap. Man behöver ju faktiskt inte se ut som en kirurg då man skall ut bland allmänheten. Upplysningsverksamheten om den så färgglada men ack så olycksbådande virusboll som förgör gamla som unga då den helt okontrollerat färdas runt på detta klot. En skrämselretorik som tycks vara effektiv, för många äro dom som inväntar denna mirakelkur av genmanipulerade vaccin som framtagits på rekordtid, vilket skett till den lägsta budgeten. Inled oss icke i frestelse – men fräls oss gärna till en injektion.

Facebookvännen, Anna Carin Ljungström hade vänligheten nog till att tillsända mig ett privatmeddelande med nedanstående video varpå man nu kan konstatera ett nytt fenomen där förståndet fullständigt runnit ur vissa av landets vårdbiträden då dessa förvirrade själar nu stundtals nyttjar palliativ vård så fort en patient nyser. Stefan Sauk har med en träffsäker retorik och mimik exemplifierat en händelse som jag tycker är väl värt att uppmärksamma.

Stefan Sauk äldreboende 
Anonym67278
Hittade till Din blogg idag först. Stort tack för att du förmedlar verkligheten utan PK-Statspropagandaorganens direkt vilseledande och hjärntvättande filter👍🏼 Fortsätt! Jag delar Din blogg till vänner och bekanta. Vi är många, väldigt många, som tappat tron på att det Sverige som en gång var någonsin kan lagas... Återigen Tack!
Anonym134981
Söker ljudupptagningarna från vittnen gällande mordet på lena wesström.
Totalt antal användare: 0
Anpassa