Jahani Asl Ali & El Hani Amin

Jahani Asl Ali & El Hani Amin

Två perversa – en Iranier och en arab häktade för homosexuell våldtäkt mot minderåriga pojkar

Den 18-årige El Hani Amin har tillsamman med den 21-årige Jahani Asl Ali häktats under tisdag och onsdag för bland annat människorov, grov misshandel och våldtäkt mot två tonårspojkar, vars brott skedde natten till söndagen den 23 augusti, vid Norra begravningsplatsen i Solna. Uppenbarligen så kan även muslimer – eller i vart fall – personer som härrör från muslimsk nation åtrå sig samkönat sex.

Skadade och avklädda hittades två 16 åriga pojkar brutalt misshandlade. För att försvåra flykt så knivhugges dom bägge ynglingarna i vaden. Förgripandet varade under större delen av natten och vare sig offer som gärningsmän innehade tidigare relation. Det hela uppdagades vid niotiden då pojkarna fick kontakt med en förbipasserande som var behjälplig med att kontakta polisen, varpå gärningsmännen kort därefter greps.

Pojkarna fördes med ambulans till sjukhus. Dom var dock talbara och vid medvetande när polisen anlände. Platsen spärrades av och söktes igenom med en hundpatrull, vilket resulterade i att ett flertal föremål kunde säkras – exempelvis telefoner och en del tillhyggen som används under misshandel. Förhör med olika personer pågår också.

I ett mail till TT skriver en av männens försvarare, Gabriella Alnemark, följande, ”Det jag kan säga i nuläget är att min klient förnekar brott. Mer än så kan jag inte säga i nuläget med hänsyn till restriktioner”. Enligt åklagaren så förnekar även den andre mannen brott. Det mest skrämmande är bristen på självinsikt. Om dom tror sig agera korrekt genom att tvinga in sin lem eller urinera i sina medmänniskors håligheter så innehar dessa förövare en större åkomma en den psykiska besvär som kommer till att hemsöka dom drabbade tonårspojkarna.

Både männen är tidigare dömd för brott. Den ena dömdes förra året till ungdomsvård för försök till stöld varav den andra dömdes, så sent som förra månaden till 18 månaders fängelse för mordbrand som skedde Gustavsberg på Värmdö vilket avsåg till att vara ett försök till försäkringsbedrägeri på dyra sportbilar som då antändes.

Den ene misstänkte mannen är 21 år och invandrare från Iran som 2009 kom till Sverige varpå han 2014 blev svensk medborgare – ett beslut som uppenbarligen nu visar sig vara ett ödestiget misstag. Den andre mannen är 18 år och född i Sverige – en andra generationens invandrare då hans far immigrerade från Tunisien. Trotts sin ringa ålder så har 18 åringen varit föremål för rättsväsendets insatser då han som 12-åring omhändertogs enligt lagen om vård av unga (LVU). Han har även dömts till ungdomsvård för försök till stöld, varpå dom båda, sedan tidigare äro kända av såväl polis som socialtjänst. Domarna går att läsa i sin helhet i slutet av inlägget.

Med det nuvarande svenska systemet för åldersrabatt så kommer 18-åringen – att om han åtalas och döms enligt praxis få sitt straff halverat, medan 21-åringen får sitta fullt ut. Det grövsta brottet som männen är misstänkta för är människorov, vilket ger mellan 4 och 18 års fängelse men i detta fall så kan man väll bara beklaga dom faktiska omständigheterna om att det oftast är den lägre straffskalan som nyttjas.

Händelsen ger en adekvat förklaring till den ökande rasismen. Den ständiga rapporteringen om mänskliga övergrepp från personer med utländsk härkomst kan inget annat än skapa hat och förtvivlan. Dessa förövare har själva, eller via ombud / föräldrar – beträtt denna mark och lipa till sig ett uppehållstillstånd. Tacken för vår gästfrihet äro en visad brist på människovärde, vars händelse tydligt visar. Andra fall verifierar om hur vissa negligerar vår lagstiftning – ni tror er vara kungamakare till svensk lagstiftning och då vi påpekar era brister så bemöts vi av verbala tillmälen, som att ni exempelvis skall idka sex på våra mammor. Trots att ni acklimatiserat er rent geografiskt så har ni ett språkligt bruk likt ett hopkok av världens alla språk. Somliga av er föranstaltar er som neandertalare. Ni svär på alla era gudar, släkt och vänner om att ni är rättskaffens människor, men era ord bullrar likt tomma tunnor. Ni som vållat denna skada förtjänar inte en vistelse i våra humana fängelser – nej ni förtjänar ett återkallande av det svenska medborgarskapet för att sedan förpassas tillbaka till våld och förtryck – där äro er plats på jorden.

 

Handligar

Dagboksblad B 7860-20

Häktningsframställan aktbilaga 10 beträffande Amin B 7860-20

Häktningsframställan aktvilag 12 beträffande Ali B 7860-20

Tidigare dom El Hani Amin

B 512-19

Tidigare domar Jahani Asl Ali

B 3352-19

B 8794-19

Förundersökningsprotokoll (FUP)

Solna TR B 7860-20 Aktbil 74

Solna TR B 7860-20 Aktbil 75

Solna TR B 7860-20 Aktbil 77

Solna TR B 7860-20 Aktbil 80

Jahani Asl Ali & El Hani Amin 
Anonym8981
Jjj
Anonym11902
Sinnessjukt. Vakna se
Anonym11902
Vakna sverige
Anonym12918
Är*
Anonym13647
Skicka dessa avskum till ett arbetsläger i Iran för satan!
Jon Ehrsson
Det går nog dessvärre inte att skicka dessa till Iran då dessa förmodligen äro svenska medborgare.
Anonym32844
Kan lösa problemet direkt om jag får träffa domdevildevil
Anonym32928
Den svenska straffskalan räcker inte till för den här typen av satanistiska brott!
Anonym32947
Fy fan devil
Anonym33332
Dödsstraff i sina hemländer
Anonym33730
Mår illa...
Anonym33853
Fyfan
Anonym33853
Så himla sjukt att sånt här ens händer
Anonym33853
Hur ska man som 15 år våga gå ut alls
Anonym33955
..vi väntar på er här ute sen när ni väl kommer ut från finkan..
Anonym34155
Han är inte iranier, han kanske immigrerade därifrån som många andra afghaner och kurder
Anonym34440
Aldrig i livet att han är en fullblodad iranier. Han hade vetat bättre än så.
Anonym34440
Ali är kurd.
Anonym34818
Jävla horungar
Anonym36501
Är själv inte svensk född, men önskar om dom ens skulle våga göra så i hemlandet. Dom skulle inte ens leva en extra dag utan de blir stening till döds..
Anonym38029
hatar afghaner fy
Anonym38284
Dålig svenska
Anonym52184
ja fy fan
Anonym52883
Muslim deserve to die
Anonym53099
Välkommen till SVERIGE
Anonym53323
Rösta Alternativ för Sverige 2020 om ni vill ha förändring.
Anonym56223
Uch äckliga negrar skicka hem dom inavlade sandkornen
Anonym104276
Det är dags att rensa ut alla dessa islamister och mellanöstern folk och skicka tillbaka dem omgående. Finns inget här som rättfärdigar att vi tar hand om dem i någon form. De har fått chansen men skall kastas ut nu.
Anonym114826
Finns det ingen människa dör ute vars godhet kräver att den har ihjäl dessa sadister?
Anonym161640
ska göra en presentation i juridiken om detta fall tack för infon!
Totalt antal användare: 0
Anpassa