Anette Elmbark

Anette Elmbark

Skvallerbytta Bing Bång

Ännu en gång så har man blivit avstängd från det yttrandefrihetshämmande facebook – dock endast i tre dagar vars begränsade tid måste firas genom en liten publicering av den 54 årige upprorsmakarskan Anette Elmbark. Kvinnan i fråga härrör från Ludvika varpå denne nu äro hemmahörande i den lilla kopparstaden där släktträdens kronor inte sträcker sig längre än utanför tomtgränsen. Anette tycks inte ha ett allt för händelserikt liv men hon har dock sedan den 4 juli 2018 rattat sin buss, vilket gör fru Bark till en berest kvinna. Det är avsaknaden av högskolepoäng som lett till min förmildrad syn beträffande kvinnans lågbegåvade kommentarer, vilket återfinns här nedan.

Anette Elmbark
Varför ska denne Ehrsson fritt få skriva nedvärderande kommentaren om andra, när personen/personerna i fråga inte får svara ?

Du är iaf duktig på att hitta på nya ord….tex primerad… finns inte med i SAOL tex.

Svar: Jon Ehrsson
Det heter ”premierad” vilket betyder belönad, prisbelönad, given pris åt, gynnad, uppmuntrad, understödd mm. Du är bara avundsjuk för att jag och lilla Fröken Fräken skall fika och därav så skall du hålla på och ordmästra.

Anette Elmbark
Fast du skrev primerad…

Jösses, så du får kalla människor du inte känner, för efterblivna? Om du nu ska svänga dig med ”fina” ord, så borde du åtminstone stava rätt… Och avundsjuk är jag definitivt inte…. jag är noga med vilka jag umgås med. Lägger ner det här med att svara på dina påhopp, det är ingen idé.”

 

Efter ovanstående svaromål där jag vid något tillfälle kallade kvinnan för efterbliven så vände sig fru Bark med sina böneutrop om nåd till facebookadministrationen varpå avstängningen voro ett faktum. Därav så förtjänar denne eminenta dam en hedersplats, varpå hon nu få pryda min sida.

Upprinnelsen till denna publicering är de inlägg som gjordes den 6 november 2020 som avhandlar NA journalisten Stefan Hazianastasiou då denne på ett lögnaktigt sätt återger en händelse som inte stämmer överens med verkligheten, vilket enkommet syftar till att sälja lösnummer. Inlägget delades bland annat i Facebookgruppen Malmtorget i Kopparberg vilket är en trivsam grupp med underhållande, medlemmar varpå några icke äro utrustade med ett allt för gott förstånd. Det är enbart hälsosamt att debattera artikelns innehåll, men då man frångår pudelns kärna för att dryfta enskilda ord så blir man lite smått road, vilket tar uttryck genom ironiska motkommentarer. Detta ses ju förstås inte alltid med blida ögon, men att brista i gråt mot facebooksadministatörers behag bådar ju inte gått för yttrandefriheten – speciellt inte med tanke på att facebook står för ett hämmande av fri åsikt på pränt – därav så bör man enligt mitt förmenande gå till torgs med dessa skvallerbyttor för att på så vis få sätta fokus på kommentarernas vara – eller icke vara.

Anette Elmbark 
Anonym20261
Nej men... Ytterligare en kvinna som den lille Ärsån retat sig på. Han äro en modig man han som inte kunna tåla ett mothugg utan att omedelbart visa sin litenhet genom att som en liten puttefnask skvallra för alla och envar. Att han sitta på sin höga ponnyhäst och tro att han genom sitt språk voro intelligent visar bara på hur dum på riktigt han äro. Ett IQ-test på honom skullo visa att han nog skull hamna i samma nivå som en nytvättad gråsten. Likt Narcissus så handlar allt bara om honom och kunno då inte heller tåla att någon, och då absolut inte kvinnor, tala emot honom. Ty i den lille FattigJon Ärsåns indoktrinerade värld funno bara ett rätt och det äro hans. Men talessättet äro tydligen sant. Små hundar skällo mest och snart kanske Johanna Ärsån få bli någons hynda när han flytta till en liten enrummare,
Anonym61424
Malmtorget ör väl en plats för inbördes beungran.
Anonym134676
ÄLindesberg jag skaffa
Totalt antal användare: 0
Anpassa