Emil Daniel Bamse Ingemarsson

Emil Daniel Bamse Ingemarsson

Barnvakt åtalas – misstänks för grova sexbrott

Publicerat 2020-12-09 kl 05.39

  • En man i 30-års åldern åtalas nu för flera grova sexbrott mot barn. Brotten ska ha skett i södra länsdelen bland annat i samband med att mannen varit barnvakt.
  • Det var i samband med en annan utredning om misstänkta sexbrott som polis och åklagare hittade material som gjorde att de kom den misstänkta mannen på spåren. Mannen har erkänt.
  • Paulina Wånggren är jurist och företräder två familjer som drabbats: ”De mår jättedåligt och vill flagga för att man ska vara vaksam för brotten sker inte bara på nätet. Det kan vara vem som helst som förgriper sig på barn.”

Andreas Ericson
andreas.ericson@sverigesradio.se

Ovanstående rubrik med tillhörande artikel har sitt ursprung i Emil Daniel Bamse Ingemarsson, föd den 13 augusti 1989, då denne sedan den 17 juli 2018 förgripit sig på ett antal barn. Personen i fråga anhölls i sin frånvaro den 31 augusti i år vilket föranledde att han greps dagen efter, varpå han har suttit häktad sedan dess. Det skall dock tilläggas att samtliga protokoll så som dagboksblad, häktesframställan, häktesprotokoll och stämningsansökan går att beskåda i sin helhet i slutet av inlägget. Enligt häktningsprotokollet 2020-10-16 så erkänner Emil Ingemarsson samtliga gärningar, vilket till stora delar redovisas här nedan.

Emil Ingemarsson har mellan den 24 till den 25 juli 2020 i sin bostad penetrerat målsägande analt med sitt finger, samt berört dennes nakna underliv varpå han tryckt sin penis mot och mellan målsägandes nakna skinkor vilket resulterat i en utlösning på dennes nakna kropp. Handlingen är jämförlig med ett samlag och brottet är att bedöma som grovt vilket har att göra med barnets låga ålder samt att handlingen utförts av en man där barnet känt tillit till. Att sedan Emil Ingemarsson dokumenterat övergreppen via foton och film har enbart förstärkt kränkningen – speciellt med tanke på att bildmaterialet gjorts tillgängligt för annan.

Emil Ingemarsson har även under den 1 mars 2019 och den 25 juli 2020 vid sitt hem berört målsägandes nakna underliv samt penetrerat denne vaginalt med en vibrator, alternativt vidrört slidöppningen med vibratorn, vilket är jämförligt med samlag. Emil Ingemarsson har visat en särskild hänsynslöshet och råhet då gärningen innefattat användandet av sexredskap där barnet varit i en skyddslös ställning med svårighet till att värja sig. Även i detta fall så har händelsen dokumenterats genom foton och film vilket gjorts tillgängligt för andra. Emil Ingemarsson har även under samma brottstid förmått målsägande till att hålla runt dennes erigerade penis varefter han fått utlösning på målsägandes rygg, vilket även vid detta tillfälle dokumenterats.

Emil Ingemarsson har någon gång mellan den 15 augusti 2018 och den 29 mars samma år på Skagersholmsvägen 34 i Finnerödja förmått en annan målsägande som vid denna tid var under ett år gammal till att ta på dennes erigerade penis, vilket också dokumenterats och spridits till annan, varpå kränkningen förstärkts.

 

Länkar:

Dagboksblad

 

Häktningsframställan

 

Häktesprotokoll

 

Stämningsansökan

Emil Daniel Bamse Ingemarsson 
Anonym39306
Vilken hemsk människa!
Anonym40485
Vidrig människa! Hoppas han tar livet av sig själv
Anonym39946
😡
Anonym42858
Hur har det låtit under huvudförhandlingarna? Är det avslutat? Isf, när faller dom?
Anonym44994
Rättegång var idag
Jon Ehrsson
Rättegången påbörjades den 28:e och håller på i tre dagar. Den avslutades onsdagen den 30:e. Domen brukar komma två veckor efter avslutad förhandling vilket torde bli onsdagen den 13 januari 20021. Givetvis så kommer jag att lägga ut domen i sin helhet.
Anonym40739
Någon som vet när domen är tillgänglig?
Anonym56629
https://sverigesradio.se/artikel/31-aring-valdtog-barn-filmade-det-och-spred-det-vidare
Anonym56629
7 år, 280 000 i skadestånd
Anonym50846
Bättre han sätts på en avdelning så dommen ko.mer fram
Anonym50846
Så dom tar honom
Anonym56769
När lägger du ut domen?
Anonym61636
Vad blev domen?
Anonym61758
ingen aning
Anonym61758
det är min farbror
Anonym39713
Han har inga bröder så han kan inte vara farbror till någon...
Anonym69699
Jon Ehrsson, när lägger du ut domen?
Anonym93296
8år
Totalt antal användare: 0
Anpassa